Izabell

Jag stödjer Tom Kaulitz!


Som troligtvis de flesta fans har hört har Tom slagit en kvinna den 15 April.
Men det är så mycket mer bakom detta än en aggresiv musiker och jag ska försöka få ner allt jag fått reda på i detta inlägg för ni som vill veta något om det.
Denna 21 åriga kvinna heter Perrine och hon är med i en stalker grupp från Frankrike som kallar sig själva "Les afghanes on route" (afghanér på turné) och förutom Perrine är det tre kvinnor till som heter Noemi, Aurore och Angelique. De är ofta maskerade med hjälp av sjalar och masker och har under ett halvårs tid följt varje steg bandet tar, men mest följer dem Bill och Tom.
De har kastat ägg på deras bilar och hotar inte bara bandet utan deras nära och kära.
Ett hotmejl som denna grupp skickade till Tokio Hotel är det här:



"Nästa vecka kommer bli en liten mardröm för er, förberedd, förberedd... Vi är besvikna. Vi är otåliga. FÖRSTÅR NI OSS? Vi ser aldrig, inte ha varit bra för oss. Sedan september, de vet att på alla sätt är vi bara fans. Nu måste vi bemöta det!"
Detta var den svenska översättningen på deras brev.

Den 8 Maj attackerade dem Bill och Tom's mamma Simone och det blev genast en anmälning mot flickan som gjorde det och enligt Tokio Hotels producer ska dem lägga fler anmälningar mot de fyra flickorna så dem inte får närma sig någon i bandet eller någon som står dem nära.
Tidigare har bandet inte gjort något för att stoppa detta utom att be dem att lämna dem ifred. Men för dessa tjejer är detta en lek, de hotar även andra Tokio Hotel fans så dem börjar gråta.

Citat från Olika källor om denna händelse:

Jost har bekräftat händelsen, men betonade: "Varken Tom eller någon av de andra bandmedlemmarna skulle någonsin bära hand mot ett fan."

"Vi kan bara återigen vädja till alla fans, var snälla att respektera Bills, Toms, Georgs och Gustavs, och även deras familjemedlemmars och vänners privatliv! Även om de fyra så gärna finns där för sina fans, har de även ett liv vid sidan om bandet som ska respekteras!"

"Dem slog mobil kameran ur handen på en familjemedlem (Simone)"

"För ett år sedan, hyrde en av dessa franska flickor en lägenhet i samma område som Tokio Hotel-tvillingarna".
Men Bill [19] och Tom ville vara i fred i sitt hem under några lediga dagar och slappa ostörda. "Detta kunde inte stalkerserna acceptera utan de blev sura. För att hämnas utvecklade de en plan för att förstöra för Tokio Hotel! "

Här är en video med bilder på dessa hemska tjejer och även information om allt som hänt, tycker den var riktigt bra när det gäller att förklara.
http://www.youtube.com/watch?v=uN04lDdt5uY