Izabell

The F.R.I.E.N.D.S apartment
30 Augusti 2023
New York round 2!
Kris föräldrar skulle iväg på kryssning och han erbjöd sig att skjuta dit dem för minimera stressen för dem att transportera hans pappas dialys maskin!
Så med det kunde vi också stanna i New York några dagar för ordentlig sight seeing och besöka så många turistmål vi kan!
Efter att ha släppt av dem åkte vi till New Jersey, åt frukost på IHOP där jag valde kanelbulle crepes som mer eller mindre var som att äta en desert till frukost 😅
Vi parkerade också bilen i ett garage i Jersey då det var 240 per dygn istället för runt 1000 om vi hade parkerat i New York! Sedan tog vi bara färjan över.
Efter att vi checkat in på hotellet fixade vi metro kort och första besöket blev till lägenhetskomplexet som de använde exteriören till för serien vänner!
Tydligen så ska cafét under vara inspirerat av Central Perk men när jag kollade in det så vet jag inte riktigt hur det var inspirerat av det plus dyrt så var inte värt att försöka få en plats där!
Området det ligger i är Greenwich Village och är ett riktigt fint området med träd överallt även fast allt var så trångt som det redan är och träden tog upp så det bara fanns plats för en person på trottoaren 😂
Så medans vi var i södra delen av Manhattan så forsatte vi mot World Trade Memorial men fortsätter med det i ett annat inlägg